09.06.2008 10:06
7 червня у Києві, у Парку Дружби Народів вже вдруге відбулася виставка безпородних собак «Кубок Барбоса - 2008». Нагадаємо, що минулорічний захід, «Кубок Барбоса - 2007», викликав неабияку цікавість у киян та гостей міста, і тому таку виставку-свято для безпородних песиків та їх господарів, організатори, Молодіжна Ліга Захисту Тварин, вирішила проводити щорічно.




Усього було зареєстровано біля 100 (!) хвостатих учасників, всі вони прийшли на виставку з власними паспортами та обов’язковими відмітками про щеплення, а також - у гарненьких нашийниках та зі стильними «зачісками» - все як на будь-якій виставці.




Журі конкурсу було незвичайне - для суддівства було запрошено зірок естради - групу «Грин Грей» та «Сестра Сірена», провідних ветеринарних спеціалістів, кінологів та дітей, яких обрали безпосередньо перед рингом з глядачів.




Окрім цього, було обрано переможців у багатьох номінаціях, зокрема - «Найбільш схожі собака та господар», «Талант року», «Розумник року», «Вухастик року» та в інших цікавих номінаціях.




«Кубок Барбоса», як свято справжньої краси, вже встигли полюбити кияни - про це свідчила велика кількість гостей виставки - і дорослих, і дітей.