Ляшко скасовує свій тур через загрози терактів
21.10.2014 16:31

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко отримав інформацію про те, що олігархи готують криваві провокації з численними жертвами на його зустрічах з виборцями.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«За інформацією, що ми отримуємо з різних надійних джерел, на моїх передвиборчих зустрічах готуються вчинити теракти, наслідком яких може бути кровопролиття і численні жертви серед невинних громадян, які приходять на ці зустрічі, - зазначив політик.

За словами Олега Ляшка, його вороги-олігархи готові розтоптати життя людей заради дискредитації лідера Радикальної партії.

Я розумію, наскільки важливі для рейтингу Радикальної партії мої зустрічі з людьми в останній тиждень перед виборами. Проте жодні рейтинги нічого не варті, коли йдеться про загрози життю і здоров'ю громадян.  Моя мета - вберегти людей, які можуть стати невинними жертвами цинічних олігархічних розборок і провокацій спецслужб, - заявив Ляшко.

Саме тому, за словами лідера Радикальної партії, він вирішив скасувати свої передвиборчі зустрічі до кінця компанії.

Приношу вибачення усім своїм прихильникам, які з нетерпінням очікували на зустріч мною. Ми все одно не припиняємо боротьби і ще обов'язково зустрінемося. Слава Україні!», - пообіцяв Олег Ляшко.