Реформа МВС і хто стоїть за її провалом, або Турецький сценарій для народу України!
21.07.2016 18:42

Прийшов той час, коли самовпевненість деяких керівників Національної поліції, яку успішно втілює в життя Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та Голова Національної поліції Х.Деканоїдзе може бути під загрозою.

Чутки, які поширюються в засобах масової інформації навколо відставки голови поліції мають під собою підстави припускати, що найбільш зацікавлені у її розповсюдженні є представники керівного складу національної поліції, які не спираючись на власний розсуд, а діючи більш за все своєю самопевністю мріють про досягнення вершин при цьому не спираючись на свій професійний рівень!

В нашій рубриці статей річ піде про занадто впевненого та не зовсім зрозумілого персонажа, який миттєво після звільнення з лав міліції у 2004 році у званні старшого лейтенанта таємничим образом отримав звання підполковника міліції та згодом став першим заступником голови Національної поліції.

Вадим Троян який прославився своєю боротьбою із «злодіями в законі», з «кримінальними авторитетами» та своїм не зрозуміло стрімким просування за службовою діяльністю від співробітника постової служби, туманим «кримінальним» звільненням з лав міліції до першого заступника голови Національної поліції в крок лише 3-х років. Але розповідь про це буде пізніше…..

Вадим Троян, як відомо очолює та керує підрозділами кримінального блоку Національної поліції.

Кримінальний блок в теперішнє сьогодення є надією нашого суспільства на подолання негативних тенденцій розгулу криміналу, ефективною боротьбою та протидією стійким злочинним угрупуваннями, які здійснюють на території України грабежі, розбої, вбивства у тому числі на замовлення.

Діючи, як не професійний співробітник В.Троян, все найчастіше користуючись нагодою того, що стан злочинності стрімко та впевнено відповідно до звернень населення в період втілення реформ погіршився та за деякими показниками вже встиг випередити лихі 90-ті. Керуючись явним непрофесійним розумінням того, що коється Троян в її посиленні звинувачує Голову національної поліції, при тому все ж такі забув Вадим, що відповідальність за ліквідації кримінальних структур, а також організацію роботи з виявлення, попередження та розкриття розгулу банд формувань, які заполонили нашу батьківщину є прямим обов’язком Вадима Трояна, адже для цього у нього є всі інструменти, а саме безпосереднє підпорядкування підрозділів кримінального розшуку, оперативно-пошукових підрозділів, служб спостереження, розвідок та спецпідрозділів особливого призначення.

Пройде досі невеликий час коли наше суспільство буде втягнуто в воїни та бандитські розборки протистояти яким та дати відсіч не зможе рядовий співробітник поліції, а підрозділи кримінального розшуку в той час будуть займатися лише особистими справами Вадима Трояна.

Маючи на меті досягнення власних цілей Вадим Троян зайнятий зовсім іншим. Використовуючи свій службовий стан всіляко перевищуючи свої повноваження не в інтересах поліції організовує задовільнені власних амбіцій та завдяки підпорядковуваним службам дає незаконні вказівки останнім щодо організації візуального спостереження за Головою Національної поліції Х. Деканоїдзе, з метою дискредитації проведення реформ та втілення в життя своєї мрії стати на її місце.

Лише в один із випадків проведення візуального спостереження який організував Вадим Троян, було здійснено коли Хатія Деканоїдзе вийшла від Президента країни Петра Олексійовича, де в деякий раз обговорювали проведення реформ в Україні, її недоліки, обсяги фінансування та інші питання які безпосередньо виникають під час здійснення змін.

Вадим Троян віддав вказівку про застосування по відношенню до Голови Національної поліції проведення візуального спостереження і це в той час коли країна захлинається від криміналу, пограбувань, вбивств, торгівлі зброєю та її безконтрольного поширення.

Співробітники служби завдяки присутньої обізнаності про суб’єкт маючи на меті задоволення потреб безпосереднього керівника Вадима Трояна, під час здійснення зйомки в публічному місці встановили, що Голова поліції проводить зустрічі з американськими партнерами. Приймаючи цей факт до уваги, працівники поспішили покинути заклад та на деякий час припинити спостереження із міркувань безпеки в тому числі власної.

Наша країна вже пам’ятає негативне використання у власних інтересах цього підрозділу де до теперішнього часу до відповідальності притягнуто лише генерала цієї служби Пукача. (справа Георгія Гонгадзе).

Але це лише наше особисте припущення, ми не сподіваємося, що В.Троян піде на більш радикальні шаги.

Однак слід пам’ятати, що Троян Вадим виходець з найбільш радикально налаштованих національних рухів, а саме батальйону «АЗОВ», в якому посідав місце заступника командира полку. Вплив керівництва вказаним батальйоном дає вже сьогодні свої негативні наслідки для країни, а також для мирного населення.

Про «перемоги» Азову ми все найчастіше знаємо із засобів масової інформації в якому буквально на передодні звучало безпрецедентне, холоднокровне та найбільш нахабне, зухвале пограбування інкасаторської машини «Державного ощадного банку України», зі слів прокурора Запоріжської області Олександра Шацького, затримані під час нападу на інкасаторів були співробітники національної гвардії, а саме добровольчого військово формування «АЗОВ», а саме 7 осіб які мали озброєння та нехтували життям робітників банку за для власного збагачення.

При цьому слід зауважити, що перший заступник не знав, що підрозділом кримінального розшуку зазначеного регіону на протязі декількох місяців здійснюється разом із співробітниками служби безпеки України документування членів банди, які посідали місце в батальйоні «Азов» та який є у безпосередньому керівництві Вадима Трояна. Професіоналізм місцевих співробітників Запоріжжя кримінального розшуку та не інформування першого заступника Голови Національної поліції дозволив успішно затримати відморозків «Азову», які в мирний для місцевого населення час відкрили вогонь на ураження за для власного збагачення та особистої наживи.

Вказаний підрозділ є найбільшим озброєним формуванням з радикально налаштованих її членів, що підтверджує у своєму нещодавньому виступі народний депутат Владимир Парасюк, який наголосив що лише «Азов» може здійснити військовий заколот.

Виникає питання на кого працює Вадим Троян та яку мету він переслідує, його минуле життя, а також негласне керування батальйоном «Азов» дає припущення, що якщо Вадим Троян має здібності в організації спостережень переслідуючи власні бажання та є найбільш налаштованим на бездумні поступки ради досягнення мети при цьому маючи під своїм керуванням найбільш озброєнні підрозділи, виникає питання чим для України може закінчиться Турецький сценарій, в якому президента країни врятували власні виборці!

Прийде той час коли війна на сході нашої країни закінчиться та почнеться нова, кримінальний перерозподіл, чи готова до цього керівництво нашої країни! З такими як Троян у нас лише одне майбутнє бандитські розборки, пограбування, викрадення, вимагання та інше.